22/08/2024 15:43:33 - 22/08/2024 15:43:33 - 190 Okunma

Bologna Eşgüdüm Komisyonu'nun 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Toplantısı 25.07.2024 tarihinde Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Senato Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Eğitim-Öğretimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Eğitim Öğretim Geliştirme Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İŞERİ, Bologna Eşgüdüm Koordinatörü Öğr. Gör. Berna TÜRKYILMAZ, Bologna Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erdal İMAMOĞLU, Erasmus Koordinatör Vekili Öğr. Gör. Rüveyda ÖZTÜRK ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Gökhan ATAŞTÖKEN katıldı. Öncelikle Bologna Eşgüdüm Koordinatörü Öğr. Gör. Berna TÜRKYILMAZ tarafından Avrupa Yükseköğretim Alanı Bologna Süreci 2024 Raporu özeti sunuldu. Sonrasında Bologna süreci kapsamındaki son faaliyetler ve BEK Yıllık Eylem Planının tamamlanma durumu hakkında bilgilendirme yapıldı. Ardından komisyon üyeleri tarafından Bologna Yıllık Eylem Planının oluşturulması, Eğitim Bilgi Paketi (EBP) ve Eğitim Öğretim Değerlendirme Sisteminde (EDS) önümüzdeki dönemde yapılacak olan çalışmalar ele alındı.

BEK Bologna Eşgüdüm Komisyonu 2023-2024 bahar dönemi toplantı

Bilgi Yönetim Sistemi